Next Gen Security

Winkel surveillance

Winkel Surveillance​ inhuren

Winkeldiefstal is helaas een veelvoorkomend feit. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de omzet betekenen. Criminaliteit kan voorkomen worden door een combinatie van een aantal preventieve maatregelen zoals goede instructies aan het winkelpersoneel, elektronische hulpmiddelen en goed opgeleide winkelsurveillanten. Schakel vandaag nog Next Gen Security in om uw winkel te beveiligen en bewaken tegen criminaliteit.

Winkel Surveillance inhuren: voorkom diefstal

Winkeldieven zijn met name te vinden in warenhuizen en winkelcentra. Vooral op de drukke dagen is het niet mogelijk om continu zelf toezicht te houden in een winkelcentra, warenhuis of uw eigen eenmanszaak. Winkelsurveillance zorgt voor een stukje veiligheid en biedt mensen een goede winkelbeleving. Zakkenrollen, winkeldiefstal en andere ongewenste activiteiten worden tijdig gedetecteerd. Is uw winkel gevestigd in een winkelcentrum, dan kunt u ook kiezen voor gezamenlijke winkelsurveillance. Er wordt dan continu een oogje in het zeil gehouden in en rondom winkelcentra. Verdachte personen en voertuigen zullen niet snel toeslaan wanneer goede beveiliging is ingeroepen.

Wat doet een winkel Surveillance?

De taken van een winkelsurveillant zijn met name van toezichthoudende en repressieve aard. Door de oplettendheid, klantvriendelijkheid, professionele houding en een goede relatie met de politie kunnen de winkelsurveillanten van Next Gen Security adequaat handelen.

 • Controleren van publiek en personeel bij het verlaten van het pand
 • Toezicht houden op goederen- en geldstromen
 • Optreden bij incidenten
 • ontruimen bij calamiteiten
 • controle van vlucht- en brandwegen
 • bedienen van alarmsystemen
 • verlenen van EHBO
 • Preventief surveilleren

De voordelen van Next Gen Security

 • Persoonlijke beveiliging door gecertificeerde voormalig medewerkers van specialistische eenheden van politie, defensie.
 • Meertalige medewerkers met internationale ervaring
 • Gedegen risicoanalyse voor een maatwerk aanpak
 • Beveiliging nabij of op afstand
 • Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar
 • Advies over persoonlijke veiligheid in maatregelen en middelen

Meer informatie over Winkel Surveillance

Steeds meer winkels en winkelcentra worden door klanten én personeel als onveilig ervaren. Bovendien leidt criminaliteit zoals winkeldiefstal en vandalisme tot een behoorlijke inkomstenderving. Winkelsurveillance werkt preventief. 

Wilt u meer weten over winkelsurveillance mogelijkheden bij Next Gen Security? Onze beveiligingsspecialisten helpen u graag verder. Ons advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Heeft u een vraag over Winkel Surveillance?

Next Gen Security is er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje om u of uw bedrijf te beschermen. Heeft u een vraag over een van onze diensten, laat het ons dan weten.

+31 6 15 83 04 21
+31 6 45 09 52 39
info@nextgen-security.nl
www.nextgen-security.nl

Stel uw vraag via onderstaande formulier!

Over Next Gen Security

Next Gen Security is opgericht om levens en bezittingen te beschermen en de aansprakelijkheid te minimaliseren. Ons team bestaat uit ervaren beveiligingsmedewerkers die meer dan 20 jaar ervaring in het veld hebben opgedaan en hun krachten hebben gebundeld om een ​​hoge standaard in het beveiligingslandschap op te bouwen.

MEER INFORMATIE OVER Winkel Surveillance?

De wensen van onze opdrachtgevers staan voorop. Wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden rondom Winkel Surveillance. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!