Next Gen Security

Haven en bouw bewaking

Bewaking inhuren voor in de bouw of haven

Door een goed zichtbare, professionele bewaker op uw werkplek te hebben, ontmoedigt en vermindert u diefstal, rondhangen, vandalisme en ongeoorloofde toegang en verbetert u de veiligheid van uw personeel. We staan ​​klaar om de veiligheid van uw bedrijf en eigendommen te garanderen. Wij zorgen voor continue bewaking en bescherming van objecten op het hele grondgebied van uw bouwplaats of havengebied.

Bouw bewaking

Een van de meest voorkomende beveiligingsrisico’s is onbevoegde toegang van personen. Hun bedoelingen kunnen al dan niet schadelijk zijn. Zelfs als ze niet kwaadaardig zijn, kunnen ze organisatieproblemen veroorzaken, zoals de stoelindeling of te druk. In het geval van een incident kunnen de zaken echter ernstig lastig worden, meestal op een legale manier.

Het hebben van een zeer bekwaam beveiligingsplan kan die zorgen wegnemen. Bent u voorbereid op wanneer iemand over uw hek wil springen en naar de parkeerplaats van uw werknemer of klant wil gaan?  Weet u hoelang het duurt voordat de bedreiging wordt geïdentificeerd, ingeschakeld en beantwoord? De beveiliging van Next Gen Security helpt u graag bij het beantwoorden van al uw vragen.

Havenbewaking

Elke haven is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Next Gen Security van zijn volgende diensten inzetten:

  • Toegangscontrole;
  • Gangway-wacht;
  • Beveiliging van (zee) haventerminals;
  • Zeevracht controle;
  • Controle van passagiers en onvergezelde bagage;
  • Bewaking van schepen;
  • Begeleiden van het laden en lossen van voertuigen en schepen;
  • Surveillance.

Meer informatie over haven en bouw bewaking

In het bedrijfsleven kunnen risico’s worden beloond. In beveiliging kunnen ze dat niet. Stel uw personeel, bezittingen en waardevolle informatie niet bloot aan onnodig gevaar.

Huur een volledig opgeleide bedrijfsbeveiliger van Next Gen Security in om uw bedrijf veilig te houden terwijl u zich richt op het succes ervan. We zijn getraind in de industrie van bedrijventerreinen om uw bedrijf te beschermen tegen plunderaars en vandalisme.

Heeft u een vraag over haven en bouw bewaking?

Next Gen Security is er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje om u of uw bedrijf te beschermen. Heeft u een vraag over een van onze diensten, laat het ons dan weten.

+31 6 15 83 04 21
+31 6 45 09 52 39
info@nextgen-security.nl
www.nextgen-security.nl

Stel uw vraag via onderstaande formulier!

Over Next Gen Security

Next Gen Security is opgericht om levens en bezittingen te beschermen en de aansprakelijkheid te minimaliseren. Ons team bestaat uit ervaren beveiligingsmedewerkers die meer dan 20 jaar ervaring in het veld hebben opgedaan en hun krachten hebben gebundeld om een ​​hoge standaard in het beveiligingslandschap op te bouwen.

MEER INFORMATIE OVER haven en bouw bewaking?

De wensen van onze opdrachtgevers staan voorop. Wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden rondom haven en bouw bewaking. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!