Next Gen Security

Objectbeveiliging

Objectbeveiliger inhuren

Huur een objectbeveiliger in zodat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Bij objectbeveiliging voeren wij de volgende taken uit: openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, mobiele surveillance, receptiediensten en alarmopvolging. Daarnaast is het ook mogelijk om ons in te huren voor collectieve beveiliging zoals het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen.

Objectbeveiliging voor uw bedrijf

Objectbeveiliging is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Objectbeveiliging vindt plaats op bijna elk openbaar of particulier gebouw waar gewerkt en/of gewinkeld wordt. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. Met objectbeveiliging beschermt u uw bedrijf, personeel en klanten tegen diefstal, vernieling en fraude. Next Gen Security is 24/7 inzetbaar: van dag-, nacht- en avonddiensten tot weekenddiensten. Dankzij onze diverse beveiligingsdiensten kunnen we de beveiliging altijd perfect afstemmen op uw bedrijf en behoeften. rganisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. De objectbeveiligers van Next Gen Security zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Werkzaamheden bij objectbeveiliging

De volgende werkzaamheden voert Next Gen Security uit bij objectbeveiliging;

  • Controlerondes: Objectbeveiligers lopen openingsrondes, verschillende controlerondes en/of een brand- en sluitronde. Op deze manier kunnen ze tijdig mogelijk onveilige situaties signaleren. 
  • Brand- en sluitrondes: Wanneer uw bedrijf gaat sluiten, controleren we het pand en buitenterrein. We checken of alle ramen en deuren goed op slot zijn, schakelen de verlichting uit en activeren het (brand)alarm. 
  • Toegangscontrole en receptiediensten: De objectbeveiligers registreren alle bezoekers en verrichten receptiewerkzaamheden. 
  • Sleutelbeheer: Onder objectbeveiliging valt ook het beheren van sleutels met als doel te voorkomen dat sleutels in verkeerde handen terechtkomen.

 

De voordelen van Next Gen Security

  • Persoonlijke beveiliging door gecertificeerde voormalig medewerkers van specialistische eenheden van politie, defensie.
  • Meertalige medewerkers met internationale ervaring
  • Gedegen risicoanalyse voor een maatwerk aanpak
  • Beveiliging nabij of op afstand
  • Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar
  • Advies over persoonlijke veiligheid in maatregelen en middelen

Meer informatie over objectbeveiliging

Wilt u weten wat objectbeveiliging voor uw situatie inhoudt? Onze klanten variëren van overheden,  Fortune 500-bedrijven tot kleine eenmanszaken en kantoren. Elke klant is anders en elke taak voor nauwe bescherming is anders. Next Gen Security bespreekt graag met u de mogelijkheden voor een op maat gemaakte aanpak die perfect aansluit op uw specifieke behoefte voor de objectbeveiligers.

Heeft u een vraag over objectbeveiliging?

Next Gen Security is er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje om u of uw bedrijf te beschermen. Heeft u een vraag over een van onze diensten, laat het ons dan weten.

+31 6 15 83 04 21
+31 6 45 09 52 39
info@nextgen-security.nl
www.nextgen-security.nl

Stel uw vraag via onderstaande formulier!

Over Next Gen Security

Next Gen Security is opgericht om levens en bezittingen te beschermen en de aansprakelijkheid te minimaliseren. Ons team bestaat uit ervaren beveiligingsmedewerkers die meer dan 20 jaar ervaring in het veld hebben opgedaan en hun krachten hebben gebundeld om een ​​hoge standaard in het beveiligingslandschap op te bouwen.

MEER INFORMATIE OVER OBJECTBEVEILIGING?

De wensen van onze opdrachtgevers staan voorop. Wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden rondom objectbeveiliging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!