Next Gen Security

PERSOONSBEVEILIGING​

Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging is voornamelijk gericht op de bescherming van een individu of groep tegen bekende of onbekende bedreigingen. Persoonsbeveiliging is een service dat uitgevoerd wordt door getrainde en gecertificeerde medewerkers die algemeen bekend staan als ‘bodyguards’.

Persoonsbeveiliging inhuren: uw eigen bodyguard

Bij een bodyguard denkt u wellicht aan een gespierde bodybuilder, maar dat is een misvatting. Een bodyguard is natuurlijk sportief, maar de belangrijkste eigenschappen zijn alert en proactief reageren op de omgeving en discreet te werk gaan. Een bodyguard gaat vaak in de massa op en probeert incidenten voor te zijn. De hoofdopdracht is altijd: gevaar voorkomen. Afhankelijk van het soort dreiging stellen we een plan voor u op, dat resulteert in een advies om de veiligheid te kunnen garanderen, met respect voor uw persoonlijke wensen. Onze klanten variëren van overheden, buitenlandse koninklijke families en Fortune 500-bedrijven tot particulieren. Bij het inhuren van een persoonsbeveiliger wordt er te allen tijde rekening gehouden met taal- en levensstijloverwegingen.

Wanneer heb ik persoonsbeveiliging nodig?

Er zijn veel situaties, maar om een paar voorbeelden te geven:

 • U bezoekt een land met een verhoogd dreigingsniveau.
 • U bent onlangs negatief in het nieuws gekomen.
 • U wordt bedreigd door een ontevreden klant of oud-werknemer.
 • U wordt afgeperst door een anoniem persoon.
 • Vanwege uw bekendheid wordt u continue benaderd door bijvoorbeeld fans en paparazzi.

De voordelen van Next Gen Security

 • Persoonlijke beveiliging door gecertificeerde voormalig medewerkers van specialistische eenheden van politie, defensie.
 • Meertalige medewerkers met internationale ervaring
 • Gedegen risicoanalyse voor een maatwerk aanpak
 • Beveiliging nabij of op afstand
 • Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar
 • Advies over persoonlijke veiligheid in maatregelen en middelen

Meer informatie over persoonsbeveiling

Wilt u weten wat persoonsbeveiliging voor uw situatie inhoudt? Wilt u zich vrij kunnen bewegen zonder zich zorgen te maken over uw veiligheid? Onze klanten variëren van overheden, buitenlandse koninklijke families en Fortune 500-bedrijven tot particulieren. Elke klant is anders en elke taak voor nauwe bescherming is anders. Bij het inhuren van een persoonsbeveiliger wordt er te allen tijde rekening gehouden met taal- en levensstijloverwegingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u een vraag over persoonsbeveiliging?

Next Gen Security is er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje om u of uw bedrijf te beschermen. Heeft u een vraag over een van onze diensten, laat het ons dan weten.

+31 6 15 83 04 21
+31 6 45 09 52 39
info@nextgen-security.nl
www.nextgen-security.nl

Stel uw vraag via onderstaande formulier!

Over Next Gen Security

Next Gen Security is opgericht om levens en bezittingen te beschermen en de aansprakelijkheid te minimaliseren. Ons team bestaat uit ervaren beveiligingsmedewerkers die meer dan 20 jaar ervaring in het veld hebben opgedaan en hun krachten hebben gebundeld om een ​​hoge standaard in het beveiligingslandschap op te bouwen.

MEER INFORMATIE OVER persoonsbeveiliging?

De wensen van onze opdrachtgevers staan voorop. Wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden rondom Persoonsbeveiliging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!