Next Gen Security

EVENEMENTEN BEVEILIGING

Evenementen beveiliger inhuren

Bezoekers van evenementen en congressen moeten met een veilig voelen hier naartoe kunnen gaan  Deze veiligheid kunt u waarborgen door de inzet van evenementenbeveiligers.  De werkzaamheden van onze evenementen beveiligers kunnen heel divers zijn. U kunt onze evenementen beveiligers  inschakelen voor:

 • Perimeterbeveiliging
 • Backstage-beveiliging
 • Controle van entreetickets en VIP-gebieden
 • Logistieke bewaking
 • Crowd Management
 • Stewarding
 • Gezondheids- en veiligheidskwesties

evenementen beveiligers voor grote en kleine events

U kunt Next Gen Security inschakelen voor  evenementenbeveiliging voor speciale evenementen, concerten, privé-feesten, liefdadigheidsevenementen, zakelijke evenementen,  rode loper evenementen en black-tie-zaken. Next Gen Security heeft ruime ervaring in evenementenbeveiliging en het verzorgen van veiligheid en beveiliging voor zowel grote als kleine evenementen. 

Wanneer heb ik evenmentenbeveiliging nodig?

Je wilt een evenement organiseren zoals een festival, braderie, buurtfeest of sporttoernooi. Wanneer moet je dan beveiliging inzetten? Er is helaas geen eenduidig antwoord op deze vraag, want dit verschilt per gemeente. 

Vragen of advies m.b.t. evenementenbeveiliging?
Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om de beveiliging van evenementen in heel Nederland. Heeft u advies of hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Next Gen Security

 • Persoonlijke beveiliging door gecertificeerde voormalig medewerkers van specialistische eenheden van politie, defensie.
 • Meertalige medewerkers met internationale ervaring
 • Gedegen risicoanalyse voor een maatwerk aanpak
 • Beveiliging nabij of op afstand
 • Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar
 • Advies over persoonlijke veiligheid in maatregelen en middelen

Meer informatie over evenementen beveiliging

Evenementen Beveiliging is een van de services waar Next Gen Security gespecialiseerd in is. Wij bieden evenementen beveiliging voor een aantal grote en kleine klanten . Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u event optimaal bewaakt en beveiligt wordt, zodat u kunt profiteren  van een veilig gevoel voor uw bezoekers, uzelf en uw personeel.

Heeft u een vraag over evenementen beveiliging?

Next Gen Security is er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje om u of uw bedrijf te beschermen. Heeft u een vraag over een van onze diensten, laat het ons dan weten.

+31 6 15 83 04 21
+31 6 45 09 52 39
info@nextgen-security.nl
www.nextgen-security.nl

Stel uw vraag via onderstaande formulier!

Over Next Gen Security

Next Gen Security is opgericht om levens en bezittingen te beschermen en de aansprakelijkheid te minimaliseren. Ons team bestaat uit ervaren beveiligingsmedewerkers die meer dan 20 jaar ervaring in het veld hebben opgedaan en hun krachten hebben gebundeld om een ​​hoge standaard in het beveiligingslandschap op te bouwen.

MEER INFORMATIE OVER evenementen beveiliging?

De wensen van onze opdrachtgevers staan voorop. Wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden rondom Evenementen beveiliging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!