Next Gen Security

Horecabeveiliging

Horecabeveiliger inhuren

Horeca beveiliging is de beveiliging van een horecagelegenheid, zoals cafés. Elke horecagelegenheid heeft zijn eigen uitdagingen en zo ook op het gebied van veiligheid. Denk eens aan dronken bezoekers in een café. Zowel de gasten, als de werknemers kunnen overlast ervaren in deze situaties. Geweldig, intimidatie en ander ongewenst gedrag is eerder regelmaat, dan uitzonder in de horeca. Als werkgever/ondernemer wilt u zowel voor uw gasten, als uw medewerkers een veilige situatie creëren. Door de inzet van horeca beveiliger kunt u deze veiligheid garanderen.

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van horecabeveiliging

Next Gen Security biedt professionele en kwalitatief goede horeca beveiliging aan die ervoor zorgt dat bezoekers zich welkom voelen. De eerste indruk is zeer bepalend. De manier van aanspreken bij de deur is van grote invloed op de beleving van het evenement door de bezoeker. Next Gen Security heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van horecabeveiliging. Next Gen Security weet welke benadering en manier van aanspreken per type publiek het beste is. Compleet Security levert gastheren en gastvrouwen met een nette uitstraling. Zij handelen uitsluitend de-escalerend en hebben steevast een klantvriendelijke instelling. Onze gastheren zijn de buffer tussen commerciële belangen en de politie of overige hulpdiensten. We streven ernaar zo vaak mogelijk dezelfde gastheren en gastvrouwen, als vast team, op hetzelfde project te plaatsen.

Welke werkzaamheden voert de horeca beveiliger uit?

De horeca beveiliger waarborgt de veiligheid van de gasten en werknemers. De horeca beveiliger staat ook wel bekend als portier of uitsmijter. Hij bepaalt welke gasten mogen blijven in de horeca gelegenheid, maar houdt ook toezicht of de gasten zich houden aan de huisregels. Uiteraard handelt een beveiliger altijd accuraat en schakelt eventueel wanneer nodig politie in. Naast deze werkzaamheden is de beveiliger in de horeca ook een visitekaartje voor klanten. De portier is het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers. Een klantvriendelijke en servicegerichte houding is zeker een vereiste. Daarom zien beveiligers in de horeca er altijd representatief uit en zullen elke gast met een glimlach verwelkomen.

De voordelen van Next Gen Security

  • Persoonlijke beveiliging door gecertificeerde voormalig medewerkers van specialistische eenheden van politie, defensie.
  • Meertalige medewerkers met internationale ervaring
  • Gedegen risicoanalyse voor een maatwerk aanpak
  • Beveiliging nabij of op afstand
  • Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar
  • Advies over persoonlijke veiligheid in maatregelen en middelen

Meer informatie over horecabeveiliging

Next Gen Security helpt u om ervoor te zorgen dat uw klanten een gezellige avond hebben. Veiligheid is ons vak en onze beveiligers hebben ruime ervaring met de beveiliging van horeca gelegenheden in alle soorten en maten. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken voor uw café, discotheek, hotel, restaurant. Horeca beveiliging kan, mits goed uitgevoerd, van toegevoegde waarde zijn voor uw clientèle. Een veilige omgeving trekt bezoekers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u een vraag over horecabeveiliging?

Next Gen Security is er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje om u of uw bedrijf te beschermen. Heeft u een vraag over een van onze diensten, laat het ons dan weten.

+31 6 15 83 04 21
+31 6 45 09 52 39
info@nextgen-security.nl
www.nextgen-security.nl

Stel uw vraag via onderstaande formulier!

Over Next Gen Security

Next Gen Security is opgericht om levens en bezittingen te beschermen en de aansprakelijkheid te minimaliseren. Ons team bestaat uit ervaren beveiligingsmedewerkers die meer dan 20 jaar ervaring in het veld hebben opgedaan en hun krachten hebben gebundeld om een ​​hoge standaard in het beveiligingslandschap op te bouwen.

MEER INFORMATIE OVER Horecabeveiliging?

De wensen van onze opdrachtgevers staan voorop. Wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden rondom Horecabeveiliging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!