Next Gen Security

De services van Next Gen Security

Bij Next Gen Security streven we ernaar om u niet alleen gemoedsrust te bieden, maar ook om bedrijven te laten groeien door huiseigenaren, bedrijfseigenaren en vastgoedbeheerders te helpen de verliezen te verminderen die gepaard gaan met diefstal, vandalisme en vertrouwen. Daarom  bieden wij diverse services aan op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging is gericht op de bescherming van een individu of groep tegen (on)bekende of onbekende bedreigingen.

Winkel surveillance

Voorkom winkeldiefstal en creëer een veilige omgeving voor uw klanten en medewerkers door een winkel surveillance in te huren.

RECEPTIE BEveiliging

Beveiliging van receptie door Next Gen Security? U kunt onze beveiligingsmedewerkers inzetten als gastheer of gastvrouw.

Evenementenbeveiliging

Wij beveiligen zowel kleine en grootschalige evenementen. Schakel nu Next Gen Security in om uw evenement soepel te laten verlopen.

Objectbeveiliging

Huur een beveiliger van Next Gen Security in om uw bedrijf veilig te houden terwijl u zich richt op het succes ervan.

Haven en bouw bewaking

Schakel ons in indien u op zoek bent naar beveiligers die willen surveilleren op industriële werkgebieden of in de haven.

Horecabeveiliging

Huur een beveiliger in voor uw bar, restaurant of discotheek. Onze beveiligers hebben al meer dan 20 jaar ervaring.

AD HOC Beveiliging

Er kunnen te allen tijde situaties ontstaan waarin beveiliging noodzakelijk wordt. Next Gen Security is 24/7 beschikbaar.

Vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen bij Next gen Security

Bent u benieuwd naar onze diensten en wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.